120157 Ankle Support With Straps Neoprene (Kaviljer)

L3,160

Ka stok

In Stock

SKU: 1207

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Kaviljer me thember jashte, me material neopren me pore ajerimi. Ka fiksues fleksibel dhe nje rrip elastik me vetengjitje qe bene te mundur mbeshtetjen e kaviljes ne menyre perfekte.

indikimet

pas operacionit, ne demtime te muskujve ose per profilaksi.