12470 Ankle Gel Band (Kaviljer me xhel silikoni)

L4,160

Ka stok

In Stock

SKU: 1224

Pershkrimi i produktit

Kaviljer me xhel silikioni. Ndihmon ne sherimin e shpejte te edemave, hematomave dhe ne lehtesimin e dhimbjeve.