12423 Ankle Support Heel Window (Kaviljer elastik)

L1,290

Ka stok

In Stock

SKU: 1223

Pershkrimi i produktit

Kaviljer elastik me thember brenda. Komod per tu mbajtur veshur gjate dites dhe nates.