109 Medical Grade Silicone Insole (Shtroje silikoni)

L3,340

Ka stok

In Stock

SKU: 1547

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Shtroje silikoni te cilat perfshijne nje pike amortizimi ne regjonin metatarsial/kalkaneal, nje jastek te integruar metatarsial dhe nje mbeshtetje gjatesore per harkun e kembes.

Zona blu me densitet te diferencuar vepron si kupe mikro-thithjeje e cila ben te mundur fiksimin e shtrojes se silikonit ne pozicionin e deshiruar. Ndihmon ne menyre efektive ne lehtesimin e dhimbjeve plantare dhe ne parandalimin e krijimit te kallove.

indikimet

Bunione, tendinit, talalgia, metatarsalgia, ne kujdes post operator, ne personat qe qendrojne per shume gjate ne kembe.

paketimi

2 shtroje silikoni. E disponueshme ne kater masa.