23905 Ankle Splint Canvas (Suport per kaviljen)

L3,670

Ka stok

In Stock

SKU: 1308

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Veshje per kycin e perbere prej pambuku. Fale lidhseve jep nje qendrueshmeri perfekte per kycin e kembes dhe stabilitet.