17237 Primex Anatomic Insoles (Shtroje kepucesh)

L2,930

Ka stok

In Stock

SKU: 1276

Pershkrimi i produktit

Shtresa e lateksit me karbon te aktivizuar ndihmon kunder aromes se pakendshme dhe siguron nje ajerosje te mire te kembes.