23920 A.F.O. Ankle Foot Orthosis (Fiksues per kemben)

L8,040

Ka stok

In Stock

SKU: 1313

Pershkrimi i produktit

Kjo pajisje siguron mbeshtetje mediolaterale per kycin e kembes. Mund te vishet lehtesisht brenda cdo kepuce. Ndihmon ne korigjimin e deformimeve. Permireson funksionin dhe lehteson simptomat. E disponueshme per kemben e majte dhe kemben e djathte.