17212 Gel Metatarsal Pad Easy Step (Shtroje per kemben)

L3,230

Ka stok

In Stock

SKU: 1267

Pershkrimi i produktit

Shtroje me xhel metatarsale dizenjuar posacerisht per te siguruar komfort ne te gjithe pjesen e metatarsalit. Forma unike e xhelit ben absorbimin e tensionit dhe eleminon krijimin e kallove. Mund te lahen me uje te ngrohte e te perdoren serisht.