EXFOLIATOR 20_50 ML

In Stock

SKU: 2232

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Xhel peeling me acid glikolik dhe acide frutash (20%).

perdorimi

Shpërndajeni në fytyrë dhe qafë duke përdorur një furçë. Mbajeni 3 deri në maksimum. 20 minuta. Hiqeni plotësisht me kompresa të lagura dhe të ngrohta.
Shënim: vlera e pH 4.2. Mos e lini në lëkurë për më shumë se 3-20 minuta. Shmangni kontaktin me sytë ose mukozën. Pas trajtimit, është e nevojshme të mbroni lëkurën me Face Guard plus.

Permban

Përzierje e acideve frutash identike të natyrës:
• AHA: Acidi glikolik, malik, citrik dhe tartarik me efekt keratolitik dhe stimulimin i proliferimit të qelizave.