EXFOLIATOR 60_50 ML

In Stock

SKU: 2235

Pershkrimi i produktit

Xhel peeling (pH 3.6) me acid glikolik, acid salicilik dhe acide frutash 60 %.

 

Permban

Përzierje e acideve frutash identike të natyrës:

• AHA: Acidi glikolik, malik, citrik dhe tartarik, heqja e butë dhe e besueshme e bririzimit të tepërt të lëkurës (efekti keratolitik), stimulimi i proliferimit të qelizave

• BHA: Acidi salicilik: efekt antimikrobik dhe keratolitik

Perdorimi

Shpërndajeni në fytyrë dhe në qafë me një furçë. Lëreni të qëndrojë 3 deri në maksimum. 5 minuta. Hiqeni plotësisht me kompresa të lagura dhe të ngrohta.

Kujdes: Trajtimi i mëvonshëm me neutralizues pH është jetik për të ndaluar aktivitetin e acidit që mbetet në lëkurë.

Shënim: vlera e pH 3.6. Mos e lini në lëkurë për më shumë se 3-5 minuta. Shmangni kontaktin me sytë ose mukozën. Pas trajtimit, është jetike të mbroni lëkurën me Face Guard plus.