NEUTRALIZER 250 ML_JANSSEN

In Stock

SKU: 2231

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Xhel me pH alkaline 8 për neutralizimin e lëkurës së trajtuar me acid.

Neutralizuesi i pH ndalon aktivitetin acidik të Eksfoliatorëve.

Shënim: vlera e pH 8.0. Shmangni kontaktin me sytë ose mukozën.

 

Permban

  • Bikarbonat natriumi: Ndalon aktivitetin e acideve; përgjithësisht është miratuar për përdorim në produkte ushqimore pa kufizime sasiore dhe gjithashtu mund të shtohet në ushqime organike sipas rregulloreve të BE-së për produktet organike.
  • Glicerina: Agjent për mbajtjen e lagështirës

Perdorimi

Së pari, hiqni tërësisht Exfoliator-in me kompresa të lagura pas kohës së saktë të aplikimit. Më pas aplikoni neutralizuesin e pH në lëkurë me furçë. Kushtojini vëmendje të veçantë krahëve të hundës dhe qosheve të gojës. Lëreni të veprojë derisa të mos vërehet ndjesi shpimi gjilpërash (rreth 1 minutë) dhe më pas shpëlajeni tërësisht. Neutralizoni një herë të dytë nëse është e nevojshme.