L-Carnosine 500 mg

L4,460

Ka stok

In Stock

SKU: 10778

Find in Store

Pershkrimi i produktit

  • Për muskuj me vital -Ndihmon integritetin qelizor -Lufton radikalet e lira

specifikime

L-Karnozina mbron strukturat e qelizave dhe neutralizon radikalet e lira.

L-Karnozina (beta-alanyl-L-histidinë) është një dipeptid, i përbërë nga alaninë dhe histidinë, i cili gjendet në përqëndrime të larta tek muskujt dhe indet nervore, nivelet e të cilës me rritjen e moshës bien. L-Carnozina mbron strukturat e qelizave dhe indeve gjatë procesit të plakjes nëpërmjet neutralizimit të radikaleve të lira dhe funksioneve të stabilizimit të membranave.

perdorimi

1 kapsule, 1-3 herë në ditë të shoqëruar me ushqim.

paketimi

50 tableta

permbajtja

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
L-Karnozina (ß-alanyl-L-histidine) 500 mg *