Tusserbe Fluid

L980

Ka stok

In Stock

SKU: 0957

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Shurup për kollë me sekrecione  me bimë si Pino Mugo, Piantaggine, Timo, Verbasco te cilat stimulojnë sekrecionet, clirojnë bronket dhe zhbllokojnë rrugët respiratore. Shija eukaliptit gjithashtu ndikon në qetësimin e rrugëve të frymëmarrjes.

Produkt Vegan

perdorimi

2-3 lugë caji në ditë mundësisht larg vakteve. Produkti mund të konsumohet sic është, ose i holluar me ujë, lëngje frutash etj.

paketimi

180 ml

permban

Pino mugo e.f. 0,6 ml
Piantaggine e.f. 0,6 ml
Verbasco e.f. 0,6 ml
Timo volgare e.f. 0,6 ml

nuk permban

Ngjyrues artificial, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, sheqer.