Tusserbe Sed

L1,070

Ka stok

In Stock

SKU: 0958

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Shurup për kollë të thatë, me bimë si Papavero Rosso, Drosera, Altea, Lichene dhe Edera të njohura tradicionalisht për vetitë e tyre tek rrugët respiratore. Produkti ndikon pozitivisht në shëndetin e rrugëve respiratore duke liruar bronket dhe stimuluar sekrecionet, në këtë mënyrë është në gjëndje të zhbllokojë rrugët respiratore dhe të mposhtë simptomat e influencës. Ka shije të këndshme portokalli.

Produkt Vegan

perdorimi

4-5 herë në ditë një lugë caji, mundësisht larg vakteve. Produkti mund të konsumohet sic është, ose i holluar me ujë, lëngje frutash etj.

paketimi

180 ml

permban

Papavero rosso e.f. 0,6 ml
Altea e.f. 0,6 ml
Edera e.f. 0,6 ml
Drosera e.f. 0,6 ml
Lichene islandico e.f. 0,6 ml 0,6 ml

nuk permban

Ngjyrues artificial, konservantë, produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG.