MagnesiumOil Soak

L2,960

S’ka stok

Out of stock

SKU: 10637

Pershkrimi i produktit

MagnesiumOil Soak është një përbërje e lëngshme nga Kloruri i magnezit 100% i pastër, ideal për tu shtuar në banjë për këmbët ose trupin, për relaksimin e muskujve dhe shëndetin e lëkurës. Magnezi lehtëson kontrakturat dhe tensionin e muskujve, nxit përthithjen e kalciumit, promovon mirëqenien e lëkurës dhe mirëqenien e përgjithshme të trupit, gjithashtu nxit një gjumë të shëndetshëm dhe të qetë.

 • 31% Klorur Magnezi
 • Çdo 50 ml japin 7 g formë elementare optimale të përthithshme magnezi.
 • Ndihmon në mirëqënien e lëkurës dhe relakson muskujt.
 • Lan, pastron, purifikon dhe rigjeneron lëkurën
 • I përshtatshëm për:
  • Cdo moshë
  • Gjatë shtatzënisë dhe laktacionit
  • Probleme të lëkurës, si dermatit, psoriazë, ekzemë.
  • Nuk ka kundërindikacione për MagnesiumOil Soak

  I garantuar, pa: Ngjyrues dhe aromë artificiale, paraben.

 

 

perdorimi

Për banjë për këmbët– Hidhni 50ml MagnesiumOil në ujë të ngrohtë dhe mbajini këmbët në të për 20 minuta.

Për banjë për trupin– Hidhni 100ml MagnesiumOil në ujë të ngrohtë dhe qëndroni në të për 20 minuta.
Çdo 50ml japin 7g formë elementare optimale të përthithshme magnezi. Është e këshillueshme që të bëhen
2-3 banja me magnez në javë, por mund të përshtatet sipas nevojave të trupit.

paketimi

500 ml