NO DOL termo cerotti

L1,300

Ka stok

In Stock

SKU: 10579

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Ngjitëse termike të cilat përdorin konceptin e nxehtësisë terapeutike, për të lehtësuar dhimbjet muskulare dhe artikulare për të rikthyer mirëqenien. Falë teknologjisë innovative, nxehtësia terapeutike (40°C) është në formë të kontrolluar dhe të vazhdueshme me temperaturë korrekte deri në 8 orë. Këto ngjitëse sigurojnë nxehtësi deri në 2 cm tek indet  muskulare duke lehtësuar  dhimbjen deri në 16 orë. Nxehtësia në formë të zgjatur dhe në temperaturë konstante, rrit qarkullimin e gjakut tek indet dhe furnizimin me oksigjen duke ndihmuar muskujt të rikthehen në një gjendje optimale.

perdorimi

Aplikoni ngjitësen në zonën e prekur dhe lëreni të veprojë për 8 orë. Mos e përdorni më pa kaluar 24 orë.

paketimi

3 ngjitëse

permban

Hekur
Poliakrilit natriumi
Karbon aktiv
Klorur natriumi
Tripolifosfat natriumi
Ujë