CALCIUM CITRATE PLUS X 120 VCAPS

L2,430

Ka stok

In Stock

SKU: 13209

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me kalcium minerale dhe vitaminë D2 për ruajtjen e shëndetit të kockave. Citrati i kalciumit është një formë e kalciumit që tretet dhe absorbohet lehtësisht, një mineral që është i nevojshëm për ruajtjen e shëndetit të kockave. Vitamina D, Magnezi, Zinku, Bakri dhe Mangani janë përfshirë për rolet e tyre thelbësore në metabolizmin e kockave.

Permbajtja

Permbajtja: Sasia per dozim: Sasia % se vleres ditore:
Vitaminë D 50 mg 95 %
Kalcium 450 mg 35 %
Magnez 225 mg 54 %
Zink 11 mg 100 %
Bakri 0.75 mg 85 %
Mangan 4 mg 174 %

perdorimi

Merrni 2 tableta në ditë, mundësisht në doza të ndara, me ushqim

paketimi

120 Kapsula