VITAMIN K2+D3 LIPOSOMAL 60 ML

L1,380

Ka stok

In Stock

SKU: 13353

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Vitaminë Liposomale K2+D3 për një sistem imunitar, kocka dhe dhëmbë të fortë. Teknologjia speciale liposomike e CureSupport siguron që trupi të përthithë vitaminat në mënyrën më të mirë të mundshme.
Vitamina K2 është një vitaminë e rëndësishme që luan një rol kritik në mbrojtjen dhe ndërtimin e kockave më të forta. Ne projektuam këtë kombinim unik për ata që kanë probleme me ruajtjen e niveleve të larta të forcës së kockave. Ky kombinim gjithashtu kontribuon në mirëmbajtjen e muskujve dhe dhëmbëve, për shkak të vitaminës D3.

perdorimi

1x2ml direkt në gojë ose në gotë me ujë, vetëm nëse këshillohet ndryshe nga një profesionist i kujdesit shëndetësor.

permban

45 mcg vitamin K2, 25mcg (1000IU) vitaminë D3 për 1ml