Hyaluronic Acid, Double Strength 100mg Veg Caps

L4,100

Ka stok

In Stock

SKU: 10791

Find in Store

Pershkrimi i produktit

  • Lubrifikon artikulacionet
  • Me L-Prolinë, Acid Alpha Lipoik, ekstrakt nga farat e rrushit

Acidi Hialuronik është një përbërës i pranishëm në çdo ind të trupit, me përqendrime më të larta tek indet lidhore të tilla si lëkura dhe kërcet. Acidi Hialuronik është një përbërës i rëndësishëm i lëngjeve të artikulacioneve, ku shërben si lubrifikant dhe ruan artikulacionet nga forcat shtypëse. L-Prolina, Acid Alpha Lipoik dhe ekstrakti farave të rrushit plotësojnë këtë formulë për një veprim optimal.

 

perdorimi

1 kapsulë, 1 deri në 2 herë në ditë me ushqim.

paketimi

60 kapsula

permbajtja

Përmbajtja Sasia për dozim: Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Natrium (nga Hialuronat natriumi) 10 mg *
Acid Hialuronik (nga Hialuronat natriumi) 100 mg *
L-Prolinë (Formë e lirë) 100 mg *
Acid Alpha Lipoik 50 mg *
Ekstrakt nga fara e rrushit (Vitis vinifera) (I Standartizuar për Polifenole) 25 mg *

perberes te tjere

Celulozë (kapsulë), miell orizi, Stearate Magnezi (origjinë bimore) dhe Silic.