CHONDROITIN SULFATE 600 mg 120 CAPS

L5,130

Ka stok

In Stock

SKU: 13799

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Kondroitina ndihmon në ruajtjen e indeve të shëndetshme dhe fleksibël të kyçeve dhe nxit lëvizshmërinë dhe rehatinë e duhur të kyçeve. Kondroitina nxit mbajtjen e ujit brenda artikulacioneve, duke ju dhënë atyre elasticitet duke vepruar si një lubrifikant.

Permban

Permbajtja: Sasia për dozim: Sasia % e vlerës ditore:
Natrium 110 mg *
Kondroitin sulfat natriumi (nga kërci i gjedhit) (pa BSE) 1.2 g (1200 mg) *

perdorimi

Merrni 2 kapsula 1-3 herë në ditë.

paketimi

120 kapsula.