Glucosamine & Chondroitin with MSM Veg Capsules

L3,580

Ka stok

In Stock

SKU: 12620

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes i cili nxisin lëvizshmërinë dhe rehatinë normale të kyçeve.
NOW® Glucosamine & Chondroitin me MSM kombinon tre nga lëndët ushqyese më të njohura të disponueshme për mbështetjen e nyjeve të shëndetshme në një shtesë diete.* Studimet shkencore kanë treguar se glukozamina dhe kondroitina mund të nxisin lëvizshmërinë dhe rehatinë normale të kyçeve. MSM natyrshëm e pranishme si nje përbërje squfuri që gjendet për mbështetje optimale ushqyese për prodhimin e strukturave të shëndetshme të kyçeve.

perdorimi

Merrni 3 kapsula në ditë.

 

Paralajmerime: Personat me një alergji të njohur ndaj butakëve nuk duhet ta përdorin këtë produkt.

Vetëm për të rriturit.

Konsultohuni me mjekun nëse jeni shtatzënë/ushqen me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore (veçanërisht glaukoma).

Mbajeni larg fëmijëve.

perberesit

Permbajtja Sasia per dozim Sasia % se vleres ditore
Kalori 10
Karbohidratet totale 2 g <1%**
Natriumi 150 mg * 7%*
Sulfati i Glukozaminës 1,1 g (1100 mg) *
Kondroitin sulfat natriumi 1,2 g (1200 mg) *
MSM 300 mg

paketimi

90 kapsula