L-Methionine 500 mg Capsules

L2,990

Ka stok

In Stock

SKU: 12223

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Aminoacid esencial qe ndihmon në proceset natyrore të detoksifikimit dhe ofron suport për artikulacionet.

-L-Metionina është një aminoacid esencial, që do të thotë se nuk mund të prodhohet nga trupi dhe duhet të merret përmes dietës ose përmes suplementeve. L-Metionina mbështet prodhimin e glutationit, i cili lufton radikalet e lira dhe në këtë mënyrë ndihmon në proceset natyrore të detoksifikimit. *Në trup, L-Metionina mund të shndërrohet në SAMe (S-Adenozil Metionine), një përbërje që ofron suport për artikulacionet. *Për më tepër, trupi i njeriut mbështetet tek aminoacidet e squfurit, të tilla si L-Metionina, për sintezën e proteinave, si dhe për squfurin biologjikisht aktiv.*

perdorimi

2 kapsula çdo ditë sipas nevojës, mundësisht me stomak bosh. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Perberesit

  •  Vitamina B-6 (nga HCl Piridoksine)  20 mg  1176%
  • L-Metioninë (Formë e Lirë)  1 g  (1.000 mg)

Përbërës të tjerë: Xhelatinë (kapsulë), Stearat magnezi (origjinë bimore) dhe silicë.

paketimi

100 kapsula