Potassium Citrate 99 mg Veg Capsules

L1,820

Ka stok

In Stock

SKU: 11231

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Potasiumi është një mineral esencial i cili gjendet në shumë burime ushqimore, por kryesisht në nivel më të lartë tek frutat dhe perimet.

-Potasiumi është esencial për mirëmbajtjen e nivelit të likideve qelizore dhe të të gjithë organizmit, gjithashtu dhe për mirëmbajten e balancës acid-bazë.

-Ky mineral ka gjithashtu një rol të rëndësishëm në kontraktimin muskular, në mirëmbajtjen e funksionit të zemrës dhe në përcimin e impulseve nervore. Citrati potasiumit është një formë e potasiumit me përthithje të lartë.

 

perdorimi

1 kapsulë, 1 deri në 5 herë në ditë, të shoqëruar me ushqim.

permbajtja

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Potasium (nga Citrati Potasiumit) 99 mg 2%

paketimi

180 kapsula

Perberes te tjere: Mikrokristalinë celuloze, hipromelozë (kapsulë celuloze), acid stearik (origjinë bimore) dhe dioksid silikoni.