Zinc Glycinate Softgels

L2,200

Ka stok

In Stock

SKU: 12227

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suport per prostatën. Zinku është një mineral esencial për funksionin e shumë organeve dhe sistemeve në organizëm përfshirë sistemin skeletor, imunitar, neurologjik dhe endokrin.

Zinku është i nevojshëm si kofaktor të për shumë reaksione enzimatike të lidhura me proteinat dhe metabolizmin e karbohidrateve, sintezën e RNA/RDA dhe sinjalizimin intraqelizor. Zinku gjithashtu luan një rol kritik në neutralizimin e radikaleve të lira dhe në një plakje të shëndetshme. Format e tjera të zinkut kanë përthithshmëri të ulët prandaj NOW® Zinc Glycinate është në formë kelate, për të garantuar përthithshmëri maksimale në një kapsulë xhelatinoze, e cila është më e lehtë për tu konsumuar.

  • Suport per prostatën
  • 30 mg Albion™ TRAACS ™ Zink
  • Me 250 mg Vaj nga farat e Kungullit
  • Formë kelate në kapsule xhelatinoze për biodisponueshmëri superiore

Perdorimi

1 kapsulë në ditë gjatë një vakti.

Perberesit

Permbajtja:                                                                   Sasia per dozim:                Sasia % së vlerës ditore

Zink (nga 150 mg Bisglicinat Zinku) (TRAACS™)     30 mg                                      273%

Vaj nga farat e kungullit (Presuar në të ftohtë)          250 mg

 

Përbërës të tjerë: Kapsulë xhelatinoze [xhelatinë e gjedhit (pa bse), glicerinë, ujë, karob], dylli i bletës dhe lecitina e sojës.

paketimi

120 kapsula