IMMUNILFLOR LATTOFERRINA 20 Naturcaps

L2,430

Ka stok

In Stock

SKU: 13534

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me bazë Laktoferrinë, Echinacea, Zink dhe Vitaminë D për të favorizuar mbrojtjen natyrale të organizmit dhe funksionin normal të sistemit imunitar.

Permbajtja

Përmbajtja: Sasia për dozim:
Laktoferrinë 200 mg
Ekstrakt i titruar i Echinacea 4 % 5.2 mg
Vitaminë D 10 mcg
Zink 10 mg

perdorimi

Këshillohet marrja e një tablete në ditë e shoqëruar me shumë ujë.