Multicomplex Senior

L1,000

S’ka stok

Out of stock

SKU: 0916

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes i përbërë nga 13 vitamina dhe 12 minerale përfshirë Coenzimë Q10, i cili furnizon organizmin me një dozë suplementimi të këtyre përbërësve. Formulë e kompletuar dhe e balancuar për të rritur pas moshës 50 vjec.

Produkt Vegjetarian

perdorimi

1 tabletë në ditë të shoqëruar me shumë ujë.

paketimi

30 tableta x 1440 mg

permban

Vitamina A 800,0 mcg
Vitamina B6 1,4 mg
Vitamina D 5,0 mcg
Hekur 5,4 mg
Mangan 2,0 mg
Tiamina (Vit.B1) 1,1 mg
Vitamina H (Biotina) 50,0 mcg
Vitamina E 12,0 mg
Jod 105,0 mcg
Molibden 25,0 mcg
Riboflavina (Vit.B2) | 1,4 mg
Ac. folik 200,0 mcg
Vitamina K 30,0 mcg
Kalcium 215,0 mg
Bakër 0,5 mg
Niacina (Vit.PP) 16,0 mg
Vitamina B12 2,5 mcg
Klorur 120,0 mg
Fosfor 105,0 mg
Selenium 30,0 mcg
Vit. B5 (Ac. pan­to­te­ni­k) 6,0 mg
Vitamina C 80,0 mg
Krom 40,0 mcg
Magnez 100,0 mg
Zink 6,0 mg
Coenzima Q10 10,0 mg

nuk permban

Aroma artificiale, produkte qumështi, konservantë, gluten, laktozë, OMG, sheqer.