Immunilflor Urto

L1,100

Ka stok

In Stock

SKU: 12325

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me bazë echinacea, unkaria, zink, vitaminë C dhe D. Echinacea dhe uncaria forcojnë mbrojtjen imunitare natyrale të organizmit në ndryshimet sezonale. Vitamina C, D dhe zinku stimulojnë funksionimin normal të sistemit imunitar duke ndihmuar organizmin kundër gripit dhe ftohjes.

Naturcaps: kapsulë bimore, e derivuar nga celuloza, pa ngjyrues artificial.

perdorimi

1 kapsulë në ditë.

perberesit

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Echinacea purpurea d.e. tit. 4% 120 mg
Uncaria e.s. tit. 3% 50 mg
Echinacea purpurea d.e. tit. 2 % 30 mg
Echinacea angustifolia d.e. tit 4 % 20 mg
Vitaminë C 80 mg
Vitaminë D 50 mcg
Zink 10 mg
Fermente probiotike L. casei, L. acidophilus, L. plantarum, Streptococcus thermophilus 2 bilion

nuk permban

Ngjyrues artificial, aroma artificiale, gluten, konservantë, OMGJ.

paketimi

30 kapsula

paralajmerime

Mbajeni larg fëmijëve nën moshën tre vjeç.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Suplementet ushqimore nuk zëvendësojnë dietën ushqimore të ekuilibruar dhe stilin e shëndetshëm të jetës.

Nuk këshillohet gjatë shtatzanisë.

Ruajeni produktin në një vend të freskët dhe të thatë, larg nga burimet e nxehtësisë.