Diurerbe Forte pocket drink Ananas/ Melograno

L1,550

Ka stok

In Stock

SKU: 2379

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me bazë ekstrakte bimore, Potasium dhe Magnez që favorizojnë drenimin e likideve të tepërta dhe reduktojnë mbajtjen e ujit. Diureza e organizmit kontribuon në ruajtjen e ekuilibrit elektrolitik.

Diurerbe përmban ekstrakte bimore të cilat eleminojnë likidet e tepërta. Potasiumi dhe Magnezi ruajnë ekuilibrin e elektroliteve.

Produkt Vegan

Nuk permban: Produkte qumështi, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

perdorimi

Hidhni 1 bustinë në një shishe me gjysëm litri ujë dhe pijeni përziejen gjatë ditës. Mund dhe të përdorni 2 bustina gjatë ditës.

paketimi

24 bustina x 20 ml

Permbajtja

Betula pendula 0,15 g
Betula pubescens 0,15 g Betula pubescens 0,15 g
Pilosella e.s. tit. 1% 0,25 g
Verga d’oro estr. hidroglicerik 1/2 0,4 g
Ortosiphon e.s. tit. 0,25% 0,1 g
The verde estr. hidroglicerik 1/2 0,5 g
Ginepro estr. Hidroglicerik 1/2 1,2 g
Frut Ananasi e.f. /Frut Shege 0,608 g / 1.44 g
Equiseto e.s. 2% 0,05 g
Potasium 300 mg
Magnez 112,5 mg