ESI FIT BILANCIA AZIONE PROLUNGATA

L1,950

S’ka stok

Out of stock

SKU: 13034

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes i cili promovon ekuilibrin e peshes trupore dhe rregullsine e tranzitit te zorreve.

Ky suplement eshte me bazë nopal dhe fazeolamine (proteina e koncentruar e fasules), me krom dhe ekstrakt të titruar të kasia nomame dhe senna i cili permireson përthithjen e karbohidrateve dhe lipideve.

Nopali, së bashku me Cassia mimosoides var. nomame, promovon ekuilibrin e peshës trupore dhe gjithashtu rregullon përthithjen e lëndëve ushqyese.

Cassia mimosoides var. nomame është i përfshirë edhe në metabolizmin e triglicerideve dhe kolesterolit. Senna promovon rregullsinë e tranzitit të zorrëve.

Kromi kontribuon në ruajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak dhe është i përfshirë në metabolizmin normal të makronutrientëve.

I përshtatshëm për veganët.

 

 

Perdorimi

Rekomandohet marrja e 1 tablete gjate 2 vakteve kryesore, duke u shoqeruar me shumë ujë.

Paralajmerime:

  • Produkti nuk zëvendëson një dietë të larmishme, ai duhet të përdoret si pjesë e një diete adekuate me pak kalori, duke ndjekur një mënyrë jetese të shëndetshme, me një nivel të mirë aktiviteti fizik.
  • Nëse dieta ndiqet për periudha të zgjatura më shumë se tre javë, konsultohuni me mjekun.
  • Nuk rekomandohet përdorimi i produktit gjatë shtatzënisë dhe gjatë ushqyerjes me gji.
  • Nuk rekomandohet tek fëmijët nën moshën 12 vjeç.

perberesit

Vlerat ushqyese Per dy tableta
Pluhur nopal cladodes 700 mg
Fazeolamine 360 mg
Cassia nomame 400 mg
Katekina 25 mg
Ekstrakt i thatë i Senës. 6-8% 100 mg
Marrja mesatare e hidroksiantracenikëve si senozidi B 7 mg
Krom 40 mcg

nuk permban

Sheqerna të shtuara, konservues të shtuar, shije artificiale, ngjyra artificiale, OMGJ dhe gluten.

Paketimi

60 tableta.