ESI FIT ATTIVA CON THE VERDE

L2,570

Ka stok

In Stock

SKU: 13041

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Esi Fit Attiva është një suplement ushqimor me funksion drenues që stimulon metabolizmin duke favorizuar kështu kontrollin e peshës trupore. Bazuar në ekstrakte të titruara bimore të specit djegës, çajit jeshil dhe thuprës. Me acid alfa lipolik dhe L-carnitine.

Speci djegës stimulon metabolizmin dhe, së bashku me çajin jeshil, ka një veprim antioksidant.
Çaji jeshil dhe thupra promovon ekuilibrin e peshës trupore dhe drenimin e lëngjeve të trupit.
Mështekna gjithashtu ndihmon në funksionimin e traktit urinar dhe funksionin depurative.

I përshtatshëm për veganët.

Nuk permban: sheqer të shtuar, konservues të shtuar, shije artificiale, OMGJ dhe gluten.

perdorimi

Merrni 2 tableta në ditë, preferohet të konsumohet një tabletë pas mëngjesit dhe një pas drekës te shoqeruara me shumë ujë.

 

Paralajmerime:

Për përdorimin e produktit këshillohet të konsultoheni me mjekun;

Në raste të rralla, acidi lipoik mund të shkaktojë hipoglicemi.

Produkti nuk zëvendëson një dietë të larmishme

Duhet të përdoret si pjesë e një diete adekuate me kalori të ulët duke ndjekur një mënyrë jetese të shëndetshme me një nivel të mirë aktiviteti fizik.

Nëse dieta ndiqet për periudha të zgjatura më shumë se tre javë, këshillohet që të konsultoheni me mjekun.

Përdorimi i produktit gjatë shtatzënisë dhe/ose ushqyerjes me gji dhe tek fëmijët nuk rekomandohet.

Perberesit

Permbajtja: Per dy tableta:
Caj jeshil 40% 400 mg
Marrja e EGCG 160 mg
Ekstrakt i thatë i specit djegës 2% 140 mg
Marrja e kapsaicinoideve si kapsaicina 2.8 mg
Mështekna 2.5% 300 mg
Marrja e Flavonoideve si iperosid 7.5 mg
L-Karnitina 200 mg
Acidi alfa lipoik 200 mg

Paketimi

48 tableta.