Omega-3, Molecularly Distilled Softgels

L780

Ka stok

In Stock

SKU: 10117

Find in Store

Pershkrimi i produktit

  • 180 EPA /120 DHA për cdo kapsulë
  • Suporton Shëndetin e Zemrës

Cilësia e këtij vaji peshku natyral është në nivel të lartë, me standarte strikte të kontrolluara, i testuar dhe pa praninë e dëmshme të ndotësve industrial si PCB, dioksina, mërkur dhe metale të tjera të rënda.

permban

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Kalori 20 Acide yndyrore Omega 3
Totali i yndyrnave 2 g 3%* Koncentrat natyral vaj peshku 2 g *
Yndyrna te ngopura 0.5 g 3 % Acid Eikosapentaenoik(EPA) 360 mg *
Yndyrna me shume lidhje te pangopura 1 g * Acid Dokosaheksaenoik (DHA) 240 mg *
Yndyrna me nje lidhje te pangopur 0.5 g *

perdorimi

2 kapsula, 1-3 herë në ditë të shoqëruara me ushqim.

paketimi

30 kapsula