PHENYLALANINE 500 MG

L2,580

Ka stok

In Stock

SKU: 13062

Find in Store

Pershkrimi i produktit

L-fenilalanina është i rëndësishëm për mirëmbajtjen e një sistemi nervor të shëndetshëm dhe eshte një aminoacid thelbësor i nevojshëm për sintezën e proteinave. Për shkak se L- fenilalanina mund të shndërrohet lehtësisht në aminoacidin tirozinë, i cili është pjesë e strukturës së neurotransmetuesve dopamine dhe norepinefrinë, është i rëndësishëm për mirëmbajtjen e një sistemi nervor të shëndetshëm.

perdorimi

Merrni 1 kapsulë 1 deri në 3 herë në ditë sipas nevojës, mundësisht ndërmjet vakteve.

permbajtja

L-Phenylalanine (Free-Form) 500 mg

Përbërës të tjerë: Hipromelozë (kapsula celuloze).

paketimi

120 kapsula