PROBIOTIC DEFENCE x 90 vcaps

L4,850

S’ka stok

Out of stock

SKU: 13705

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Probiotic Defense™ kombinon 13 shtame bakteriale aktive të formuluara për të mbështetur shëndetin gastrointestinal dhe funksionin e sistemit imunitar.

permban

Probiotic Defense™ Përzierje e: Zarzavate të fermentuara [Bar elbi (Hordeum vulgaris), Bari i tërshërës (Avena sativa), bari i grurit (Triticum aestivum), Jonxhë (Medicago sativa)] Llojet probiotike të thara në ngrirje (1 miliard CFU) [Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (BI-04), Lactobacillus brevis (Lbr-35), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillusplantarum (Lp-115), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Lactobacills salivarius (Ls-33), Lactobacillus paracasei (Lpc-37/Bifidobacium), Bifidoum lactis (Bb-02), Bifidobacterium breve (Bb-03), Bifidobacterium longum (BI-05), Lactobacillus bulgaricus (Lb-87), Saccharomyces boulardii] Ushqime Super Gjelbër [Koncentrat i lëngut të jonxhës dhe Leshterik organik (Laminaria spp.)] Ushqime Super Gjelbër [Koncentrat i lëngut të jonxhës dhe Leshterik organik (Laminaria spp.)] 480 mg *

perdorimi

Merrni 1 kapsulë 3 herë në ditë me ujë, mundësisht me stomak bosh. Filloni me 1 kapsulë në ditë dhe rriteni gradualisht në 3 kapsula në ditë.

paketimi

90 kapsula.