Respiratory Care Probiotic

L3,520

S’ka stok

Out of stock

SKU: 12233

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suport për traktin respirator, ideal për fëmijë dhe të rritur.

Respiratory Care Probiotic është një kombinim probiotikësh me L. acidophilus NCFM®, i cili është përdorur në mbi 60 studime shkencore.

Kur përdoret vetëm ose në kombinim me B. lactis Bl-04, NCFM® ka treguar që ofron një përgjigje të fortë dhe të ekuilibruar imunitare ndaj sfidave sezonale të sistemit respirator, gjithashtu është ideal edhe për individë që kanë një stil aktiv jetese.

NCFM® mund të shumohet shpejt dhe të ngjitet në murin e zorrëve, gjë që është e dobishme për përdorim gjatë dhe pas shqetësimeve të përkohshme të mikroflorës së zorrëve.

 

perdorimi

1 kapsulë 1 deri në 2 herë në ditë. Për fëmijët (mosha 4 vjeç e lart), merrni 1 kapsulë çdo ditë, kapsula mund të hapet dhe të shtohet në ushqim ose pije. Nuk rekomandohet për përdorim nga fëmijët nën 4 vjeç.

Permbajtja

Përzierje e baktereve probiotike (12 miliardë CFU)

Lactobacillus acidophilus (NCFM®) (lloji mbizotërues)

Bifidobacterium lactis (BI-04) 120 mg

Përbërës të tjerë: Celulozë mikrokristaline, hipromelozë (kapsulë celuloze), stearat magnezi (origjinë bimore) dhe dioksid silici.

paketimi

90 kapsula