Immunilflor Junior Sciroppo

L1,260

Ka stok

In Stock

SKU: 2855

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Shurup për fëmijë me bazë echinacea, propolis, acerola dhe mjaltë manuka. Echinacea dhe acerola forcojnë mbrojtjen imunitare natyrale të organizmit në ndryshimet sezonale. Përmban 1 bilion fermente probiotike /dozë.

Produkt Vegjetarian

Nuk permban: Ngjyrues artificial, aroma artificiale, gluten, konservantë.

permban

Mjaltë Manuka 750 mg
Echinacea purpurea e.s. tit. 2% 30 mg
Echinacea purpurea e.s. tit. 4% 60 mg
Acerola e.f. 50 mg
Echinacea angustifolia e.s. tit.4% 15 mg
Propolis e.s. tit 12% 120 mg
Fermente probiotike L. casei, L. acidophilus, L. plantarum, Streptococcus thermophilus 1 miliard

perdorimi

Për fëmijët nga 3-8 vjec: 5-10 ml në ditë.

Mbi 10 vjec 10-15 ml në ditë.

Mund të konsumohet sic është ose të hollohet me pak ujë.

paketimi

180 ml