BerryDophilus

L1,920

Ka stok

In Stock

SKU: 10130

Find in Store

Pershkrimi i produktit

  • Suport Gastrointestinal
  • 2 bilion, 10 shtame probiotike
  • Për fëmijë dhe të rritur
  • E embëlsuar me produkt natyral- xylitol (25%)

NOW® BerryDophilussiguron 2 bilion shtame bakteriale nga kombinimi i 10 lloje probiotikësh të provuar klinikisht që ndihmojnë florën e traktit gastrointestinal dhe fuqizimin e sistemit imunitar. Formulimi nuk dëmton dhëmbët dhe ka shijë të këndshme.
*Shtamet probiotike këtë produkt janë identifikuar dhe vertetuar nga teknologjia ADN-fingerprinting.

 

perdorimi

Për fëmijë nga 2 vjec e sipër dhe për të rritur: Merrni 1 tabletë të përtypshme 1-3 herë në ditë mes vakteve ose me stomak bosh.

paketimi

60 karamele

permban

Përmbajtja Sasia për dozim: Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
 Për fëmijë <4 vjec Per fëmijë 4 vjec e sipër
Kalori 5
Totali i karbohidrateve 1 g <1 %** <1%*
Sheqer 0 * *
Xylitol dhe Sorbitol 1 g 1 g
Perzierje 10 shtame 2 Billion CFU
Shtamet: Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bl-04), Lactobacillus plantarum (Lp-115), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus salivarius (Ls-33), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Lactobacillus paracasei (Lpc-37), Bifidobacterium breve (Bb-03), Streptococcus thermophilus (St-21),Bifidobacterium longum (BI-05)

perberes te tjere

Xylitol, sorbitol, mikrokristaline celuloze, hidroksipropil celuloze, acid stearik (origjinë bimore), dioksid Silici, acid malik, shije natyrale fruta pylli, pudër rrepe dhe FOS (Fruktooligosaharide).