AIRCHAMBER SMALL MASK-PIC

L3,120

Ka stok

In Stock

SKU: 12461

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Airchamber e bën menaxhimin e episodeve(sulmeve) të astmës më të lehtë dhe më efektiv. AirChamber është një dhomë ndarëse antistatike, e projektuar dhe testuar për efektivitetin terapeutik të sprajeve të para-dozuar (MDI) në rrugët e vogla të frymëmarrjes thellë në mushkëri. AirChamber e mban ilaçin brenda derisa të merrni frymë, duke iu përshtatur frymëmarrjes suaj dhe duke lejuar që ilaçi të arrijë rrugët tuaja të frymëmarrjes në mënyrën më të mirë të mundshme.

I disponueshem ne tre masa.