PIC NEBULIZER AIREASY ON EXP

L7,500

Ka stok

In Stock

SKU: 12666

Find in Store

Pershkrimi i produktit

AIREasy On është një aerosol i gjeneratës së fundit. Falë teknologjisë innovative Mesh është mjaft praktik në përdorim, fiksohet lehtë në fytyrë dhe ju mundëson të vazhdoni të punoni, të studioni, të luani, të gatuani dhe të lëvizni gjatë terapisë.

  • AIREasy On nuk bën zhurëm.
  • Teknologjia Mesh e gjeneratës së fundit ofron performancë të shkëlqyer: grimcat arrijnë dimensione minimale, të afta për të arritur thellësitë e rrugëve të poshtme të frymëmarrjes.
  • Për më tepër, AIREasy On është shumë praktik falë mundësisë së lidhjes se tij me çdo pajisje USB (smartphone, tablet, power bank…) që bën te mundur përdorimin e tij kudo që të ndodheni.

permban

AIREasy On është i pajisur me një dhomë për të vendosur barin, 2 maska për të rritur dhe fëmijë, një pipëz dhe një adaptor në formë USB që bën të mundur lidhjen e aerosolit me telefonin, smartphone etj.

perdorimi

Lidhim dhomën e hedhjes së barit me maskën e aerosolit dhe me adaptorin. Hedhim barin në dhomën e hedhjes së barit dhe në momentin që e lidhim me një tablet ose telefon dhe ndizet drita jeshile tregon që terapia është në vazhdim.