KIT AEROSOLI AIREASY ON

L2,700

Ka stok

In Stock

SKU: 13366

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Pic Kit AIREasy On përfshin dhomën e mjekimit, një maskë për të rriturit dhe një për fëmijët dhe gojën për pajisjen e aerosolit.

AIREasy On, pajisja e lehtë, e veshur dhe e heshtur për ofrimin e terapisë gjatë aktiviteteve të përditshme.