ALEGREN x 30 tablets-Pharmacy

L1,490

Ka stok

In Stock

SKU: 13557

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplementi dietik ALEGREN është një grup vitaminash dhe përbërësish bimorë të cilësisë së lartë, i rekomanduar për njerëzit që luftojnë me simptomat e alergjisë.

 

perdorimi

1 tabletë ne ditë.

permbajtja

Përbërësit aktivë: Sasia për dozim:
Kalcium (Calcium carbonate) 300 mg
Ekstrakt i thatë i gjetheve te Perilla frutescens. 30 mg (600 mg) **
Ekstrakt i thatë i farave të qimnonit të zi (Nigella sativa) 10 mg (40 mg) **
Acid Folik (pteroylmonoglutamic acid) 400 µg