BIOTIN 10MG (10,000 mcg) 120 VCAPS

L3,080

Ka stok

In Stock

SKU: 12225

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Biotina përmirëson sistemin imunitar dhe luan një rol kritik në shëndetin e lëkurës. -Biotina është një vitaminë e tretshme në ujë e nevojshme për rritjen dhe funksionimin normal të trupit. Biotina është një element kyc në rregullimin e glukogjenezës, sintezës së acideve yndyrore dhe metabolizmit të disa aminoacideve. Përvec rolit të saj në prodhimin e energjisë Biotina rrit dhe sintezën e disa proteinave.

perdormi

1 kapsulë në ditë gjatë një vakti.

paketimi

120 kapsula

Perberesit

Biotinë 10 mg (10,000 mcg)  –Sasia %  vlerës ditore 33,333%

Përbërës të tjerë: Miell orizi, hipromelozë (kapsulë celuloze), dioksid silici dhe acid stearik (origjinë bimore).