Colloidal Minerals Liquid

L3,450

Ka stok

In Stock

SKU: 11879

Find in Store

Pershkrimi i produktit

  • Minerale esenciale
  • Minerale të pranishme tek acidi fulvik
  • Me origjinë bimore

NOW® Colloidal Minerals është një përzierje e këndshme e përbërë nga minerale me veti të lartë përthithje, të tretshme në ujë, që rrjedhin nga depozitat e bimëve parahistorike në Utah. Këto minerale koloidale u krijuan shumë kohë më parë kur u bashkuan me bimët e gjalla, frutat dhe perimet e asaj epoke. Këto elementë ndihmuan për të formuar bimësinë e cila kontribuoi në jetën e gjallë që lulëzoi në këtë planet. Çdo dozim 28 g ka sasi mineralesh thelbësore që gjenden natyrshëm dhe që mund të jenë të vështira për tu marrë nga dieta moderne.

Mineralet e mëposhtëm gjenden natyrshëm tek acidi fulvik: Bor, Kalcium, Krom, Bakër, Hekur, Magnez, Mangan, Molibden, Fosfor, Kalium, Selen, Argjend, Natrium, Squfur, Zink.

Permban përzierje nga minerale koloidale 30 ml.

Përbërës të tjerë: Ujë i purifikuar, acid fulvik, acid citrik, sorbat potasiumi dhe benzoat potasiumi (si konservant).

perdorimi

2 lugë gjelle të tretura në ujë ose lëng.

paketimi

946 ml