DEFENCE COLOR SKYLINER

L2,300

S’ka stok

Out of stock

SKU: 10165

Pershkrimi i produktit

Penel per syte i cili aplikohet lehtesisht. Thahet shpejt dhe qendron gjate gjithe dites. I testuar oftamologjikisht. I pershtatshem dhe per personat qe mbajne lente.

permban

Polimere film-formuese:  Lejojne te vizatoni nje vije te barabarte dhe te krijoni nje film plastik qe pershtatet lehtesisht ne qepalle.

Humektante: Rrisin pershtatjen e produktit me lekuren dhe permiresojne shkelqimin e produktit.

Perdorimi: Aplikuesi special lejon te vizatoni sakte dhe lehteson perdorimin edhe nga perdoruesit me pak eksperte. Tundeni mire perpara perdorimit.