Immune Health Oral Spray 50 ml-Better You

L2,200

Ka stok

In Stock

SKU: 13301

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes i cili përmban vitamina A, C, D, selen dhe zink, e formuluar posaçërisht për forcimin e sistemit imunitar.

permbajtja

Vitamina A: Rregullon aktivitetin e qelizave B për të mbajtur homeostazën immune.
Vitamina C: Stimulon prodhimin e qelizave të bardha të gjakut për të luftuar infeksionet.
Vitamina D: Rrit prodhimin e citokinave anti-inflamatore p.sh., IL-10
Seleni: Rrit imunitetin anti-viral.
Zinku: Aktivizon enzimat për të zbërthyer proteinat në viruse dhe baktere.

perdorimi

Tundeni mirë perpara përdorimit. Sprucojeni në gojë dhe mbajeni për disa sekonda.
Dozimi:
1-3 vjet, 2 sprucime ne ditë,
4-8 vjet, 3 sprucime ne ditë,
9-13+ vjet, 4 sprucime në ditë,
Nuk ka nevojë të merret me ushqim ose ujë, mund të merret në çdo kohë të ditës.

paketimi

50 ml.