Echinaid Urto

L1,000

Ka stok

In Stock

SKU: 0872

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me bazë ekstraktet e Echinacea Purpurea, Echinacea Angustifolia, Uncaria Tomentosa, Acerola, Rosa canina dhe vitaminë C, i cili mbron organizmin.
Echinacea, Acerola dhe Uncaria favorizojnë mbrojtjen organike fiziologjike. Rosa Canina ka veprim rigjenerues dhe mbështetës. Vitamina C kontribuon në mirëfunksionimin e sistemit imunitar. Këshillohet përdorimi që nga fillimi i muajve të ftohtë.

Produkt Vegan

PERDORIMI

1 kapsulë në ditë të shoqëruar me shumë ujë, mundësisht ndërmjet vakteve.

PERMBAN

Echinacea purpurea e.s. tit. 4% 100 mg
Uncaria e.s. tit. 3% 50 mg
Acerola e.s. 25% 50 mg
Rosa canina e.s. 10% 50 mg
Echinacea purpurea e.s. tit. 2% 20 mg
Vitamina C tot. 80 mg
Echinacea angustifolia e.s. tit. 4% 20 mg

NUK PERMBAN

Aroma artificiale, produkte qumështi, gluten, laktozë, konservantë, OMG, sheqer.

paketimi

30 kapsula x 520 mg