SERRAPEPTASE 60,000 SU 60 VCAPS-NOW

L3,350

Ka stok

In Stock

SKU: 13598

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Serrapeptaza është një enzimë për tretjen e proteinave, promovon shëndetin e frymëmarrjes dhe funksionin e shëndetshëm të sistemit imunitar.

perdorimi

Merrni 1 kapsulë në ditë me stomak bosh me 230 ml ujë. Përdorimi i vazhdueshëm i këtij produkti për më shumë se 30 ditë nuk rekomandohet përveçse nën mbikëqyrjen e një mjeku.

permban

Serrapeptaza (60,000 Njësi Serratiopeptidase) 33 mg

paketimi

60 kapsula.