Kalory Emergency 1000

L900

Ka stok

In Stock

SKU: 0894

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me bazë Krom, aminoacide, faseolaminë, nopal dhe finok. Ndihmon në humbjen e peshës, pasi pengon përthithjen e karbohidrateve dhe yndyrnave nga organizmi.

Nopal limiton përthithjen e yndyrnave dhe karbohidrateve. Redukton oreksin dhe ndihmon në kontrollin e peshës trupore. Kromi kontribuon në normalizimin e nivelit të glukozës në gjak dhe në metabolizmin e makronutrientëve. Finoku favorizon drenimin e likideve trupore, rregullon funksionin digjestiv dhe lëvizjen gastrointestinale.

Produkt Vegan

perdorimi

1-2 tableta në ditë të shoqëruara me shumë ujë, gjatë ushqimit.

permban

Nopal 350 mg
Finok e.s. 0,5% 150 mg
L- Valinë 25 mg
L-Tirozinë 12,5 mg
Faseolaminë 180 mg
Krom 50 mcg
L-Prolinë 12,5 mg

nuk permban

Ngjyrues artificial, aroma artificiale, gluten, laktozë, konservantë, OMG, sheqer.

paketimi

24 tableta x 800 mg