LITTLE SIBERICA ORGANIC CERTIFIED HERBA-3419E

L1,040

Ka stok

In Stock

SKU: 12990

Pershkrimi i produktit

Banjë bimore për bebe me një efekt qetësues dhe zbutës për lëkurën.

Produktet e kujdesit për fëmijë, të bazuara në hidrolate, pastrojnë dhe kujdesen butësisht lëkurën e foshnjës, duke e lënë atë të butë. Hidrolati është një koktej i përqëndruar me vitamina dhe mikroelemente që rrjedhin nga bimët me distilim.

I përshtatshëm për përdorim të përditshëm.

Kjo banjë bimore, e bazuar në hidrolatin organik të pelinit Arktik, ekstraktin organik të sherebelës së pyllit dhe vajin e aguliçes së mbrëmjes, ka një efekt qetësues në lëkurën e foshnjës dhe e zbut atë ndërsa përmban vajra esencialë dhe kontribuon në gjumin e ëmbël të foshnjës.

permban

Hidrolat organik të pelinit Arktik, ekstrakt organik të sherebelës dhe vaj aguliçe.

perdorimi

Para se të bëni banjë, shtoni nje sasi te vogël në vaskë. Mos e shpëlani. Thajeni lëkurën e foshnjës.

paketimi

250 ml