MSM Powder

L2,840

S’ka stok

Out of stock

SKU: 12229

Find in Store

Pershkrimi i produktit

MSM Suporton artikulacionet, indin lidhor dhe kërcor.

MSM (metilsulfonilmetani) është një përbërës i cili gjendet në sasi të vogla tek frutat, perimet, drithërat, produktet shtazore dhe disa alga.

Përbërësit e squfurit janë prezentë në të gjitha qelizat e trupit dhe janë të domosdoshëm për jetën.

Tek cikli i squfurit në trup, MSM ndihmon të krijojë lidhje kimike të nevojshme për të formuar dhe mirëmbajtur shumë tipe të ndryshme indesh strukturore të trupit, përfshirë këtu indet lidhore, si kërcet artikulare dhe lëkurën.

perdorimi

1/2 lugë çaji 1 deri 2 herë në ditë në lëng frutash, caj ose ujë. Në rast shqetësimesh intestinale (si gazra), zvogëloni dozën.

paketimi

227 gr

perberesit

Pluhur MSM (Metilsulfonilmetan) 1.8 g  (1.800 mg) *

Përbërës të tjerë: Asnjë.