Royal Jelly

L3,330

S’ka stok

Out of stock

SKU: 10427

Pershkrimi i produktit

Peltja mbretërore është një produkt natyral nga bletët, që shërben për ushqyerjen e të gjitha larvave të bletëve puntore, meshkujve dhe mbretëreshës. Peltja mbretërore përbëhet nga komplekse nutritive si nukleotide, polifenole dhe acide unike organike. Ajo është përdorur që në lashtësi si eliksir shëndeti dhe rinie.

perdorimi

1 deri në 2 lugë caji në ditë.

permbajtja

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Kalori 20
Totali i karbohidrateve 5 g Totali i karbohidrateve 5 g 2%*
Sheqerna 5 g *
Mjaltë e pastër 6.1 g *
Pelte mbretërore 730 mg *

paketimi

284 g